המרכיבים

  • חבילת טחון מהצומח
  • כוס וחצי שעועית מש מבושלת ומעוכה
  • בצל סגול מטוגן
  • 5 פטריות שמפיניון קצוצות ומטוגנות (ניתן להשתמש גם בפטריות פורטובלו)
  • צרור עלי נענע קצוצות
  • ראש שום כתוש
  • גמבה ברצועות
  • חצי כוס קמח חומוס
  • מלח
  • פלפל
  • תבלין קציצות (בהרט או תערובת תבלינים מוכנה אחרת)

שלבי ההכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את כל הרכיבים .
  2. מכינים מהבלילה קציצות בקוטר 5-10סמ.
  3. שופכים שמן זית במחבת גדולה, ומחממים על אש בינונית עד שהוא רותח.
  4. מטגנים את הקציצות משני הצדדים, עד שהן הופכות לקריספיות (כ-4 דקות מכל צד).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *