מצרכים:
- 250 גרם פסטה (אפשר לבחור סוג פסטה לפי העדפה)
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל קטן, קצוץ דק
- 2 שיני שום, כתושות
- 400 גרם רוטב עגבניות (מוכן או עצמי)
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- פטרוזיליה קצוצה לקישוט
- שמרי בירה
אופן הכנה:
- בסיר עם מים רותחים, בשלו את הפסטה על פי ההוראות. סננו את הפסטה והצד אותה בצד.
- במחבת גדולה, שימו שמן זית על להבה בינונית. הוסיפו את הבצל הקצוץ והשום וטגנו למשך 5 דקות עד שהבצל מקורמל.
- הוסיפי את הרוטב העגבניות למחבת ובשלו על להבה נמוכה כשעה, כשהתערובת מתסמכת והטעמים מתמזגים.
- הוסיפי את הפסטה למחבת וערבבי היטב כך שהפסטה תכוסה ברוטב באופן אחיד. חממי את הפסטה על להבה נמוכה עוד כמה דקות כדי לחממה לגמרי.
- הניחו את הפסטה בקערה וקשטו עם פטרוזיליה קצוצה ושמרי בירה מעל. בתאבון 🙂