post

מצרכים:

  • 250 גרם פסטה (אפשר לבחור סוג פסטה לפי העדפה)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 400 גרם רוטב עגבניות (מוכן או עצמי)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט
  • שמרי בירה

אופן הכנה:

  1. בסיר עם מים רותחים, בשלו את הפסטה על פי ההוראות. סננו את הפסטה והצד אותה בצד.
  2. במחבת גדולה, שימו שמן זית על להבה בינונית. הוסיפו את הבצל הקצוץ והשום וטגנו למשך 5 דקות עד שהבצל מקורמל.
  3. הוסיפי את הרוטב העגבניות למחבת ובשלו על להבה נמוכה כשעה, כשהתערובת מתסמכת והטעמים מתמזגים.
  4. הוסיפי את הפסטה למחבת וערבבי היטב כך שהפסטה תכוסה ברוטב באופן אחיד. חממי את הפסטה על להבה נמוכה עוד כמה דקות כדי לחממה לגמרי.
  5. הניחו את הפסטה בקערה וקשטו עם פטרוזיליה קצוצה ושמרי בירה מעל. בתאבון 🙂