תקופת החגים בעיצומה והמטבח הישראלי גואה וגולש בשפע בישולים ריחניים. כל בית עם הטעמים המיוחדים שלו, הילדים מכורים תמיד לאותם דברים – גם בגיל 40.

להלן מספר הצעות לטבען את התפריט

  • בפסח – סינטה סייטן ברוטב עגבניות
  • במימונה – פ’וקאצה פלפלים ופטריות
  • ביום העצמאות – שיפודי ירקות מושרים במרידת צילי חריף
  • בשבועות – פשטידת טופו עם הרבה סויה טעימה

ועוד קצת מתכונים טבעוניים ישראלים מרחבי הרשת:

http://vegansontop.co.il/category/israeli-vegan-recipes/

https://veg.anonymous.org.il/cat24.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *