חביתת חומוס

המתכון הבסיסי לחביתת קמח חומוס, שהפכה ללהיט בארץ ואף מוגשת לארוחת בוקר בבתי קפה רבים. אם לא אהבתם את קמח החומוס, מומלץ להחליף אותו בקמח עדשים. ניתן להשיג קמח חומוס וקמח עדשים בחנויות טבע ובחנויות של מזון הודי.

פסטה טריה עם חצילים, עגבניות מיובשות וזיתים

פסטה טריה וקלה להכנה שלא מחייבת מכונת פסטה, עם רוטב על בסיס שמן זית, חצילים, עגבניות מיובשות, זיתים, צנוברים, בזיליקום ומלא שום ותבלינים. אחד הדברים היותר מוצלחים שנחו על המזלג שלי בזמן האחרון.

בהמשך תקבלו גם:

מרק בטטה

תחליפי בשר

מסעדות טבעוניות בישראל

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *