המרכיבים
- חבילת טחון מהצומח
- כוס וחצי שעועית מש מבושלת ומעוכה
- בצל סגול מטוגן
- 5 פטריות שמפיניון קצוצות ומטוגנות (ניתן להשתמש גם בפטריות פורטובלו)
- צרור עלי נענע קצוצות
- ראש שום כתוש
- גמבה ברצועות
- חצי כוס קמח חומוס
- מלח
- פלפל
- תבלין קציצות (בהרט או תערובת תבלינים מוכנה אחרת)
שלבי ההכנה
- טוחנים במעבד מזון את כל הרכיבים .
- מכינים מהבלילה קציצות בקוטר 5-10סמ.
- שופכים שמן זית במחבת גדולה, ומחממים על אש בינונית עד שהוא רותח.
- מטגנים את הקציצות משני הצדדים, עד שהן הופכות לקריספיות (כ-4 דקות מכל צד).